Activitat adreçada al primer cicle d'educació secundària, només 2n d'ESO.
En el marc de la nostra societat, on la tecnologia s’estén a tots els àmbits de la vida, les xarxes socials esdevenen una eina recurrent i quotidiana per a les persones. Les seves utilitats acullen un ampli ventall de possibilitats, des de la construcció de vincles socials fins a la interconnexió amb el món i l’accés a les notícies d’actualitat. Tot i això, les xarxes socials també presenten inconvenients i riscos, que en joves en edat de preadolescència i adolescència es poden agreujar.
La cultura del like és el producte que deriva del imaginari que generen les xarxes socials, on sovint es relacionen aspectes com la popularitat, la bellesa física i l’èxit amb la quantitat de likes. D’aquesta manera, les xarxes socials es transformen en una eina de construcció de la identitat i tenen un efecte directe en l’autoestima.
Davant d’aquest paradigma, el taller busca generar consciència entorn a l’ús de les xarxes socials i el seu impacte en la nostra autoestima, així com reflexionar sobre el consum responsable de les pantalles i quins inconvenients pots suposar el seu ús inadequat o excessiu per la nostra salut.
De novembre a juny.
Matins en horari escolar. Durada 1h.
Subvencionada Ajuntament.
Activitat a l'aula.
Eva Ozcoz. 93 580 88 88, ext. 4083ozcozve@cerdanyola.cat