Avís legal

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, en endavant Ajuntament de Cerdanyola, és el titular del subdomini educa.cerdanyola.cat, un lloc web a disposició de qualsevol usuari o usuària amb la finalitat de facilitar informació dels diferents serveis i gestions propis d'aquesta administració local i, alhora, de proporcionar informació general del programa  Cerdanyola Educa.

És prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i, en general qualsevol altra forma d'explotació dels elements referits en l'apartat anterior sense autorització expressa de l'Ajuntament de Cerdanyola. S'autoritza la impressió i descàrrega d'extractes dels continguts d'aquest lloc web i aplicacions mòbils únicament quan es realitzin per a ús personal i privat.

En aquest lloc web es proporcionen diversos enllaços a altres pàgines web independents, que no pertanyen a l'Ajuntament de Cerdanyola, amb l'objectiu de facilitar l'accés a altres fonts d'informació relacionades amb aquesta organització municipal i amb respecte dels drets de propietat intel·lectual que, si escau, puguin correspondre als seus autors. No obstant, l'Ajuntament de Cerdanyola no assumeix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d'aquests enllaços. Així mateix, l'establiment d'enllaços al lloc web de l'Ajuntament de Cerdanyola, prèvia sol·licitud i autorització d'aquest, haurà de respectar els drets de propietat intel·lectual de titularitat municipal.

Les persones usuàries s'abstindran d'emprar mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats i que comportin un risc o dany o inutilització d'aquest lloc web i/o els seus continguts.

L'Ajuntament de Cerdanyola no es responsabilitza del possible ús inapropiat que tercers realitzin d'aquesta pàgina web o les diferents aplicacions mòbils, ni del contingut, resultat de la traducció automàtica de Google i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d' enllaços o altres sistemes. Els continguts proporcionats a través d'aquesta pàgina web o les diferents aplicacions mòbils tenen caràcter merament informatiu, per la qual cosa l'ús que d'aquests pugui fer-se i les eventuals conseqüències, danys o perjudicis que poguessin derivar-se, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari o usuària.

L'Ajuntament de Cerdanyola no assumeix cap responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin ocasionar per l'ús d'enllaços, directoris i eines de recerca, que permeten accedir a llocs web o aplicacions mòbils pertanyents i/o gestionats per tercers així com de la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers de les persones usuàries.

L'Ajuntament de Cerdanyola es reserva el dret d'exercir les accions legals que consideri oportunes derivades de qualsevol us il·lícit per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web o les seves aplicacions mòbils.

 

Les Galetes de Sessió i de Google Analytics

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web o aplicació mòbil i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

 l'Ajuntament de Cerdanyola es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web i aplicacions mòbils de l'ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

L' Ajuntament de Cerdanyola utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d'identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 

Cessió de dades

Pel fet que vostè accedeix, consent expressament que les seves dades de caràcter personal siguin incloses en un fitxer automatitzat propietat de l' Ajuntament de Cerdanyola, la finalitat del qual és oferir-li els serveis que està sol·licitant.

L' Ajuntament de Cerdanyola, amb el número de NIF. P0826600I, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la seva alteració i pèrdua i el tractament o l'accés no autoritzats, amb què es compleix amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 que s'escau en el Reglament de Mesures de Seguretat.

 

Per eliminar la vostra informació

Si ha remés un correu electrònic i desitja eliminar la seva adreça de correu de la nostra Base de Dades, escrigui'ns un missatge a oac@cerdanyola.cat , indicant a l'assumpte ESBORRAR i la seva adreça serà donada de baixa.

 

Per rebre informació adicional

Si desitja rebre informació addicional o exercir qualsevol dels seus drets pot fer arribar un correu electrònic a oac@cerdanyola.cat

Segons la LSSI-CE (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic) i la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades pot exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals dirigint-se al responsable de fitxer:

 

AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)
Francesc Layret s/n, 08290 Cerdanyola del Vallès